0
Kurven er tom

Et fælles afsæt mod en grønnere fremtid

Vi har hos 55° Nord vores rødder i FDF og KFUM-Spejderne i Danmark. Begge organisationers værdier afspejles derfor på naturlig vis i vores forretning og vi er vores ansvar bevidst. Med op imod 60.000 spejdere og FDFere som kunder, har vi mulighed for at understøtte og præge den forandring, som vi ved, der skal til for at sikre en god og grøn fremtid for både nuværende og fremtidige generationer. Rom blev ikke bygget på én dag og vi kan heller ikke redde verden alene ved at tænke på bæredygtige løsninger og økologiske produkter. Men vi tror på, at hvis man vil ændre noget i verden, er det en god idé at starte med sig selv. Derfor arbejder vi hver dag både bevidst og ubevidst for at understøtte grøn omstilling ved at tænke bæredygtige løsninger ind i vores forretning og hele tiden udvikle vores sortiment i en grøn retning.  

Pakker med genbrugspapGenbrugsemballage
Når du modtager pakker bestilt hos 55° Nord, vil du opleve, at de ikke altid emballeres ens og i ny emballage med vores eget logo på. Det er et bevidst valg, fordi vi sætter en ære i at genbruge al den emballage, vi får ind i huset fra leverandører og samarbejdspartnere. Vi arbejder desuden altid for at pakke vores produkter så kompakt som muligt, så vi sender mindst mulig luft afsted med transportøren.

Det sociale ansvar
En del af at skabe en bæredygtig virksomhed er i vores øjne også at have en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed. Vi har flere medarbejdere, der på papiret har et handicap eller en diagnose som eksempelvis autisme og døvstumhed, men som hos os udfører vigtige opgaver og skaber værdi for vores kunder og vores forretning. Vi tilbyder desuden pension og sundhedsforsikring til alle fastansatte medarbejdere, så de kan få hjælp og hurtig behandling, når kroppen eller livet gør ondt.  

Code of conduct
Når vi indgår nyt leverandørsamarbejde, eller selv får produceret varer rundt omkring i verden, stiller vi krav til vores leverandører om, at de eksempelvis ikke må anvende børnearbejdere eller levere produkter, der indeholder giftige stoffer for slutbrugeren af produktet. 

De bæredygtige produkter 
Når vi får mulighed for at tilbyde et godt og grønt alternativ til eksisterende produkter eller finder nye, bæredygtige leverandører med produkter, der understøtter vores kunders behov, ruller vi gerne disse ind i sortimentet. Herunder er der eksempler på produkter, der enten er produceret i bioplast, økologisk bomuld, anvender alternativ energiformer som solceller eller på anden vis er bæredygtigt produceret eller understøtter den grønne omstilling.