0
Kurven er tom

Tentsile UNA - hængende telt 1p

kr. 1.424,25 Fri fragt kr. 1.899,00
Bliv medlem og få mindst 10 % rabat på denne vare! Bliv medlem og køb med rabat. Få din rabatkode. Brug mobilen og send teksten High5 til 1272. Det er ganske gratis.
Varenummer: 810703
Levering 1-2 hverdage

3. geneartion (2020)

Una er Tentsiles bud på et ét personers telt du kan hænge op i træerne, præcist på samme måde som deres 2 og 3 personers telte.
Det er let og dermed egnet til at tage med i rygsækken og sætte op hvor du kommer frem og kan finde 3 træer at hænge teltet i.

Una har en brudstyrke på 150 kg, så det er en velvoksen fyr og hans bagage det fint kan holde til.
Bundfladen er på 2,2 m2, så der er plads nok til at ligge behageligt natten igennem.

Når du skal sætte teltet op skal du bruge 3 træer der er placeret korrekt i forhold til hinanden. De 2 af stropperne der går ud til træet binder du fast med et knob omkring D-ringen i teltet, det 3. bruger du til at spænde hele teltet op med. Det har nemlig en skralde fastgjort, så de det er let at stramme teltet op.

Teltet vejer 3200 gram, men du kan reducere vægten til 2600 gram ved at undlade skralden. Det gør så, at du skal du kunne stramme teltet op unden brug af skralden. Det kan godt lade sig gøre, men kræver lidt øvelse og gerne en solid overarm.

Una har naturligvis et myggenet som du kan sove under på de tørre sommernætter, og have fri udsigt til stjernerne. Er der udsigt til nedbør sætter du blot oversejlet på også, så ligger du tørt og godt og hygger dig i soveposen.

Oversejlet er lavet i 40 Denier kraftigt PU belagt Polyester og giver dig et vandsøjletryk på 3000 mm.
Selve underlaget på teltet er lavet i 70 Denier Nylon og giver dig altså en brudstyrke på 150 kg.

Størrelsesguide

Uniformsskjorte