0
Kurven er tom

Outdoor sommertøj

Vis filtre

Filtrering Fjern alle

Varemærke Fjern alle
(3)
(3)
(12)
Køn Fjern alle
(11)
(3)
Størrelse Fjern alle
(16)
(13)
(15)
(16)
(13)
Fjern alle
Farve Fjern alle
(4)
(2)
(2)
(3)
(1)
Fjern alle

Outdoor sommertøj

Outdoor Sommertøj – Bliv nobel i naturen

Er du træt af, at svede tran på grund af tøj, som ånder elendigt og hvor huden hænger fast i tøjet dagen lang? - Så har vi en løsning, som du vil sætte pris på. 55°Nords tekstiler er skabt af et unikt materiale, som er uovertruffen til at transportere sveden væk fra kroppen, så du kan nyde sommeren fuldt ud, selv som aktivt naturmenneske.

Alt vores sommertøj er nemlig velegnet til høj aktivitet under vekslende forhold, da det er hurtigttørrende og slidstærkt. Derudover sætter vi en ære i, at underbygge påstanden: ”Bare fordi man er glad for at boltre sig i naturen, skal man have lov til, at fremstå nobel for sine omgivelser”.

Derfor er vores kollektion udviklet til at minimere krøller. Der er jo ingen, som siger, at en vandretur på fjeldet eller en telttur i det fri, ikke kan føre et stævnemøde med sig. Ligeledes er mødet imellem den helt rette medarbejder og arbejdsgiver, etableret i de mest uventede situationer, før du bevægede dig ud i naturens forunderlige overraskelser.

Lad dig inspirere og træd ind i naturen med dit indre legebarn i behold uden du skal bekymre dig om din fremtoning ved pludselige opståede muligheder. Føl dig fri med 55°Nord’s sommerkollektion.