0
Kurven er tom

Fjällräven Keb Bukser Curved W Black

kr. 1.799,00 Fri fragt til pakkeboks
Bliv medlem og få rabat Bliv medlem og køb med rabat. Få din rabatkode. Brug mobilen og send teksten High5 til 1272. Det er ganske gratis.
Varenummer: V327360
Levering 1-2 hverdage

Teknisk avancerede dame vandrebukser fra Fjällräven  med Curved Fit i stretch og slidstærkt G-1000 Eco. Bukserne har lynlåse til ventilation, rummelige lommer og justeringsstropper forneden.

Bukserne er designet specielt hvor bevægelsesfrihed er lige så vigtigt som slidstyrke og beskyttelse mod skarpe sten og lignende. Derfor er buksebagen og knæene blevet forsynet med ekstra stærke sømme. Fjällräven Keb bukser Curved er desuden udstyret med slidstærkt G-1000 Eco på buksebagen, forsiden af lårene, knæene og indersiden af læggene, hvor de også er forstærket med et dobbelt stoflag, som kan modstå slitage fra f.eks. vandrestøvler. Sømmen på indersiden af lårene er flyttet og erstattet med et helt stykke stof for at mindske risikoen for irritation af huden og slitage. 

  • Curved Fit: betyder at buksernes pasform er mere rummelig over bagdelen samt lårene, mens taljen er en smule mere fremhævet.
  • Materiale: Yderstof: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% bomuld, G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% bomuld, Stretch: 63% Polyamide, 26% Polyester, 11% Elastane
  • Farve: Sort

Størrelsesguide

Uniformsskjorte