0
Kurven er tom

Julegaverkøb

Vi har udvidet returret på julegavekøb til og med d. 24/1 2021

Retur

Fortrydelsesfristen er 14 dage.
Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen i hænde.
Er varen købt i perioden 1/11-23/12, er der udvidet returret frem til 24/1 det følgende år.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen.

Hvis du f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har du frist til og med mandag den 15. Har du først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har du frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan de vente til den følgende hverdag.

Fortryd et køb

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til 55ºNORD. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til 55ºNORD. I det tilfælde råder vi til at have bevis for, at du har fortrudt rettidigt, og dermed gemmer fx kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Returlabel

Du kan bestille en returlabel på dette link https://55gradernord.webshipper.io/returns_public/1 Brug mailen som ordren er bestilt med og ordre nummer fra fakturaen (56******). Returlabelen kommer på mail og skal udskrives og sættes på pakken Du sender retur. (Husk at tjekke spam-filter)

Bemærk at din returlabel bliver tilpasset din bestilte ordre, du kan se ordrenr. på labelen. Det betyder du ikke kan bruge den til andre returpakker. Bliver dette ikke overholdt, vil du blive faktureret for porto. Husk også at udfylde vedlagte returseddel, så du kan få tilbageført dine penge for varen.
Beløbet returneres altid til det betalingskort der er brugt ved bestillingen.

Returseddel

Har du mistet din returseddel, kan du printe en ny her 

Når du pakker din vare til forsendelse, skal du følge vejledningen som du finder her (åbner i et nyt vindue)
Hvis pakken, pga. forkert indpakning, pålægges håndteringsgebyr fra GLS eller Postnord, vil dette blive fratrukket returbeløbet.
Husk at du hæfter for varens stand til den er modtaget hos os.

Betingelser for at fortryde aftalen
Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Ved varer der skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov frafalder denne fortrydelsesret.

Varer købt i vores butik eller butikstrailer, kan returneres inden for fortrydelsesfristen, på samme vilkår som varer købt på www.55nord.dk.
Print returseddel . Beløbet vil blive tilbageført, så snart sagen er behandlet.

Ønsker du at returnere din vare pga. forkert størrelse eller farve, sender du blot varen herind, får varens beløb refunderet, og bestiller en ny vare på www.55nord.dk