0
Kurven er tom

!!UDSOLGT!!

23. jan. 2019

Astrid Alene i vildmarken

Kom med til en spændende Klub Highfive aften hos 55° Nord i Taulov v/Fredericia i selskab med Astrid Hadberg, der i 2018 var med i TV-programmet Alene i Vildmarken på DR1. Astrid fortæller i sit foredrag om oplevelserne næsten en måned alene i Nordnorges vildmark.

Foredragsaftenen er et lukket arrangement forbeholdt Klub Highfive medlemmer. 55° Nords butik har desuden ekstraordinært åbent og der er denne aften 20 % rabat* på alle varer i butikken!

Pris: Gratis
Tilmelding: Først til mølle. (max 2 billetter pr. medlem)

!!UDSOLGT!!

Om foredraget
Alene i Vildmarken er en reality-serie, hvor man følger 8 friluftelskende danskere, der bliver efterladt et øde sted i Nordnorge og må overleve ensomhed, sult, tørst og ekstreme vejrforhold i deres kamp for at blive den sidste tilbage og dermed vinder af programmet. Astrid Hadberg var med helt til finalen, men hvorfor valgte hun til sidst at trække stikket og tage hjem? Hvad får man tiden til at gå med alene i vildmarken og hvad var Astrids største oplevelser? Astrid kommer også ind på, hvordan hendes tro på Gud var en stor hjælp undervejs og hvad hun personligt og menneskeligt fik ud af hendes ophold isoleret i den barske natur. Foredraget krydres med gode historier og flotte billeder.

Program
17.30-19.00: Butikken er åben for dem, der vil handle (20 % rabat* på alle varer i butikken)
19.00: Foredrag, 1. del
20.00: Pause med kaffe og kage (butikken er åben)
20.20: Foredrag, 2. del med indlagt tid til spørgsmål
21.00: Tak for i aften

*Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og aftaler